lördag 12 juni 2010

Så fixar försvarsspelare från södra Sydamerika tjejer i plural

Fotbollsspelare tycker om tjejer. Och då menar jag tjejer i plural. Man börjar spela fotboll ungefär av samma anledning som man startar ett band helt enkelt.

Runt om i världen är det ett säkert kort att vara forward och göra mål. Alla tjejer gillar en forward som gör mål. Mittfältare, försvarare och målvakter behöver inte göra sig besväret. Här har vi alltså den egentliga orsaken att alla fotbollsspelare vill spela forward. De som säger något annat ljuger!

Men på en kontinent, eller rättare sagt på en del av en kontinent, så har försvararna hittat en lösning. I södra Sydamerika väljer och vrakar inte minst ytterbackar bland erbjudandena på krogen efter matchen. Hur har de lyckats med det här?

Frisyren så klart. I södra Sydamerika frodas en tradition att låta håret växa sig oemotståndligt. I södra Sydamerika har backarna trängt sig igenom bruset av mål och målgester genom att helt enkelt bära olika versioner av den världsberömda portugisiska playboyfrisyren. Genialiskt!

I årets VM-turnering får som vanligt Argentinas, Chiles, Paraguays och Uruguays försvarare sina anfallare att blekna i det bländande ljuset av hårsvall. Vem är Messi jämfört med vänsterbacken Gabriel Heinze, vem är Forlan jämfört med mittstopparen Diego Lugano?

Se och låt växa!


















































1 kommentar:

Ribban sa...

En svensk har provat denna strategi - Alexander Östlund. Men man kanske måste platsa i startelvan för att det ska funka?