söndag 8 juli 2007

Tobias Linderoth och the world wide web

Tragiskt. En av världens bästa spelare, Tobias Linderoth, verkar inte ha en egen myspace-sida. Å andra sidan hittar jag Jesper Grønkjærs presentation av sig själv. Till R Kellys The world´s greatest proklameras ”success is temporary, loyalty is forever”. Fotboll när den är som vackrast.

Se: myspace.com/jespergrønkjær


Och för dig som inte känner Tobias så bra:

Tobias Linderoth, även kallad Tobbe, föddes 21 april 1979 i Marseille (Frankrike) och är en svensk fotbollsspelare (mittfältare) och landslagsspelare för Sverige.

Han är son till Anders Linderoth. Tobias Linderoth är sedan flera år den ordinarie defensive mittfältaren i det svenska fotbollslandslaget.
Säsongen 2005/2006 blev Linderoth lagkapten i FC Köpenhamn i Superligaen och hösten 2006 blev han vice lagkapten för det svenska landslaget.
I oktober 2006 fick Tobias lämna återbud till ett antal tävlingsmatcher, bl.a. Sveriges EM-kvalmatch borta mot Island, men även ett antal danska ligamatcher, p.g.a. att hans fru skulle föda barn. 25 oktober 2006 ägde födseln rum och det blev en dotter.
1 juli börjar Linderoth spela för det turkiska topplaget Galatasaray SK med ett tvåårigt kontrakt, dock med option på ytterligare ett år.
Det många inte minns är att Tobbe började sin karriär som offensiv mittfältare. Med långt hår och pannband.

Källa: Wikipedia

Inga kommentarer: