onsdag 11 juli 2007

Helt apropå


Joelh har helt rätt när han påstår att man kan vara intresserad både av sport och kultur. Jag ska presentera två färska bevis för det.

Fört ut är allas våran Peter Jihde - mannen som har gått från att vara sportjournalist till att bli en älskad TV-allt-i-allo. DN skriver idag att Jihde kommer att leda höstens Idol-program i TV 4. Peter bekräftar vår tes och sammanfattar det hela såhär:

Jag har alltid älskat att bevaka tävlingar och har länge gjort det inom idrotten. Nu ser jag fram emot att även få göra det inom musikens värld.

Sedan har vi friidrottstränare Yannick Tregaro, som förra veckan i en kort intervju på tidningen Metros TV-sida helt begravde myten att han skulle vara en tråkig sport-svenne. Yanick berättar att följande TV-program är hans favoriter: Sportnytt, Room service, Aktuellt, Packat å klart och Sommartorpet. Förmodligen stack Tregaro iväg och lunchade med Andres Lokko efter intervjun.

2 kommentarer:

Heltne sa...

Jag undrar ödmjukt vad Jonas Gardell tycker om sport. Kanske han skulle kunna ta över Hasse Backes plats som expertkommentator i TV4. Skulle inte det vara en klassisk win-win?

Jacob Sohlberg sa...

Antingen gillar man sommartorpet eller så gillar man sport.