torsdag 18 oktober 2007

Chippen är en tönt

Klart man är förbannad efter gårdagens skitmatch. Som så många gånger förr får Sverige inte till något eget spel i mötet med ett - på pappret - klart sämre lag. Vissa kritiserar Zlatan, andra Elmander, andra Anders Svensson. Trots en lite otäckt stukad fot vill jag gnälla på Chippen. Jag behöver lätta på trycket...

Här följer tre bevis för att Chippen är en tönt:

1. Ska man vara rockstjärnefotbollsspelare med fräsiga tatueringar, pärla i örat, vax i håret och tuttflickvän kan man se till att platsa i Boltons startelva först. TÖNT!

2. Ok, att dribbla mot Lichtenstein är en sak, men mot bättre motstånd kanske du ska prova något som kallas närkamper. TÖNT!

3. SLUTA FILMA! TÖNT!

2 kommentarer:

Anonym sa...

gfdggsf

Anonym sa...

ingen kommer nog läsa denna kommentar men måste bara skriva av mig...som du säger, fyfan vilken tönt chippen är!!!

1. Har alltid tyckt att han är STÖRTSTA tönten någonsin sedan han tatuerade sin rygg exakt som David Beckham (och hans axeltatuering är en ängel precis som Beckhams). Fyfan vilken tönt du är som försöker vara David Beckham. Försöker alltid ha hans klädstil, frisyrstil, solglasögonstil etc... och det som var det roligaste var när han på allvar försökte hävda att det inte alls var en härmning av Beckhams tatuerig eftersom "han hade tänkt på att skaffa den innan Beckham gjorde sin" men sen skaffade han den efter att Beckham hade gjort sin.

2. Stör mig på att det finns en diskussion om Chippen gjorde rätt när han valde pengarna i Saudi-Arabien eller inte. När man hör denna diskussion kan man ju tro att han kunde valt att spela Premier League eller Serie A eller Franska ligan etc. MEN NEJ! Fyfan vilken jävla julklapp att Saudiarabien ville ha dig(märks att dom inte vet nått om fotboll) eftersom allternativet var att spela i Allsvenskan! Han hade blivit en medelbra spelare i Gefle exempelvis. jävla töööööööönnnnnnnytttttt!!!